Сестрата на Кейт Мидълтън Пипа се изложи с избора си на тоалет

Ако Кейт Мидълтън е модна икона и много жени от цял свят се вдъхновяват за облеклото си от херцогинята на Кеймбридж, то за сестра й не може да се каже същото. Кейт винаги изглежда зашеметяващо, каквото и да облече. За това свидетелстват и последните снимки на херцогинята от Ирландия, където тя заедно с Уилям облече спортен екип, за да порита топка заедно с момичетата от Ирландската футболна асоциация "Изгряващи звезди". Програмата насърчава децата да спортуват в борбата си срещу психичните проблеми. Натовареният ден на Кейт и Уилям завърши с парти в Емпайър Мюзик Хол, където херцогинята на Кеймбридж отново се преобрази с красива рокля с блестящи елементи. Каквото и да облече, Кейт винаги изглежда зашеметяващо. Това е и причината да си спечели титлата "модна икона". За разлика от Кейт обаче, стилът на Пипа Мидлтън е далеч от този на сестра й. Пипа се появи на благотворително събитие вчера, организирано от "British Heart Foundation", в един от най-лошите тоалети, които е обличала досега.

Пипа Мидълтън

Сестрата на Кейт бе облечена с доста цветен тоалет, който не беше за нейната фигура и не й стоеше добре. Визията си Пипа бе завършила с кокетна червена чантичка. Не всички фенове на кралското семейство одобриха избора на тоалет за благотворителното събитие, което сестрата на Кейт посети. Някои от почитателите се запитаха как въпреки парите, с които разполага, Пипа се е облякла така. [caption id="attachment_583384" align="aligncenter" width="240"]Сестрата на Кейт Мидлтън Пипа понесе критики за тоалета си сн. Инстаграм Сестрата на Кейт Мидълтън Пипа понесе критики за тоалета си сн. Инстаграм[/caption] Повече обаче бяха положителните коментари, отправени към щастливата майка. Да не забравяме, че сестрата на Кейт роди само преди няколко месеца.  Много бързо Пипа е възвърнала предишната си форма. Тя получи много комплименти за външния си вид, въпреки неудачния за фигурата й тоалет.
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Pippa Matthews, Honorary Gala Chair and British Heart Foundation Chair, attends the British Heart Foundations annual Beating Hearts Ball at The Guildhall in the City of London. || 27th February 2019 ---------------------------------------------- #PippaandJames #pippaandjamesmatthews #PippaMiddleton #PippaMatthews #PhilippaMiddleton #Philippamatthews #kateandpippa #pippaandkate #TheMiddletons #Middleton #Middletons #Socialite #RoyalNews #instaroyal #London #JamesMatthews #news#BritishRoyals #BritishRoyal #BritishRoyalty #britishroyalfamily #Royal #Royalty #Royals #RoyalFamily #RoyalNews #instaroyal #TheMonarchy #Monarchy #kensingtonpalace

Публикация, споделена от Pippa Middleton Matthews (@pippa.middleton.matthews) на