Къщата на Николета Лозанова предизвика поредица от злобни коментари във Фейсбук

Типично в свой стил Николета Лозанова отново използва Фейсбук, за да демонстрира не само пред верните си почитатели, но и пред зложелателите си, че тъне в истински лукс. Изгората на Валери Божинов показа палата, в който живеят.

Въпреки, че снимката, която Николета Лозанова публикува показва само фасадата на тузарската къща, фотосът предизвика лавина от коментари. В обсъждането на къщата на Николета Лозанова се включиха не само фенове на плеймейтката, която започна кариера в телевизията, но и хора, които определено не й симпатизират.

На публикувания от Николета Лозанова фотос ясно се вижда, че домът на семейство Божинови е същевременно не само луксозен, но и семпъл.

Райската градина стана причината за въздишки от страната на феновете на Николета Лозанова. Някои от тях дори се размечтаха, представяйки си как биха се чувствали, ако тази къща е тяхна.

[caption id="attachment_407481" align="aligncenter" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова показа къщата, в която живее[/caption]

Снимката, която Николета Лозанова предизвика и десетки злобни коментари. Не липсваха и такива потребители, които се питат от къде Николета Лозанова е взела пари за тузарския дом при положение, че доскоро беше безработна, а от скоро се опитва да води собствено предаване и да гради кариера в телевизията.

Зложелатели на Николета Лозанова коментират, че финансовото състояние на нейния любим Валери Божинов също не е цветущо в момента.

[caption id="attachment_407482" align="aligncenter" width="300"]Къщата на Николета Лозанова Това е къщата на Николета Лозанова[/caption]