Къде са ти бръчките, Анджелина?! Този въпрос задават едни от най-популярните блогъри и пластични хирурзи в САЩ, след като видяха новите снимки на Анджелина Джоли. Преди дни актрисата беше забелязана в компанията на дъщеря си Вивиан Джоли-Пит, докато пътуваше към Бродуей. Актрисата изглежда невероятно освежена, а по лицето й няма и една бръчка. Нещо повече - на 48 звездата изглежда по-добре, дори от времето в което беше с Брад Пит.

Просто неузнаваема! Анджелина Джоли се подмлади (Снимки)

Холивудската дива работи по нов спектакъл, мюзикъл, който ще бъде поставен на Бродуей. Смята се, че Анджи си партнира с дъщеря си Вивиан, която е само на 15. Двете неведнъж са работили заедно по общи проекти, но този път малката актриса май ще бъде асистент-режисьор на майка си. Нещо, което доста изненадва хората.

 

В момента Анджелина и Брад Пит са в тежка съдебна битка за правата върху непълнолетните им деца. Захара, Нокс, Пакс, Шайло и Вивиан. Говори се, че актьорът има връзка със своя колежка и дори смята да й предложи брак, след като приключи съдебните драми с Джоли. За личния живот на Анджелина не се знае почти нищо. Звездата на няколко пъти беше засичана в компанията на свои бивши съпрузи, както и в тази на известни бизнесмени и политици. Дали обаче новата й визия не се дължи на нещо по-сериозно от някоя случайна забежка...