Актьорът Брад Пит предизвика фурор в мрежата. Звездата от "Седем години в Тибет"  и "Бандата на Оушън" изглеждаше зашеметяващо, когато се появи в една от ВИП ложите по време на турнира "Уимбълдън". Актьорът бе в компанията на режисьора Гай Ричи, а появата му предизвика по-голям интерес, дори от присъствието на кралското семейство на финала за купата.

 


Брад, който изглеждаше просто зашеметяващо, остави без думи феновете. Социалните мрежи закипяха, а мнозина превъзнасяха визията на актьора. "На 60 той изглежда удивително!" "Бих искал и аз да имам тази форма на неговата възраст" "Не може да е само ген", "Забележителен", "Боже, какъв мъж", "Запазете тези гени! Всички мъже трябва да изглеждат така на неговата възраст", коментират потребители.


Други смятат, че актьорът си е правил пластични корекции, за да запази добрия си външен вид.


"Тази негова форма не е просто в резултат от гените. Брад спазва режим, а освен това си е направил редица процедури. Опитен хирург вероятно е помогнал да се намалят линиите около устата и челото, а също така е опънал кожата около брадичката и шията.

Със сигурност пилингът за лице също е казал своето, а освен това няма начин Брад да не е използвал и кремове за лице. Всичко това се е случило след развода, но резултатът е уникален", коментират в мрежата.