Принц Чарлз подхрани слуховете, че между него и съпругата му има сериозен проблемПринц Чарлз не беше придружен от Камила на традиционната Коледна служба с кралицата

Принц Чарлз се появи без Камила на Коледната служба по случай светлия празник. Престолонаследникът не беше придружен от съпругата си на традиционната сутрешна меса, която се провежда всяка година на празника и на която задължително присъства кралицата.

[caption id="attachment_432594" align="alignleft" width="300"]Принц Чарлз беше без Камила Принц Чарлз беше без Камила[/caption]

Този път обаче принц Чарлз не взе със себе си Камила, за която се ожени след хиляди перипетии и скандали. За липсата на херцогинята на Корнуол не беше дадено обяснение. Напълно възможно е тя да се е почувствала неразположена и затова да не се е присъединила към кралското семейство, коментират хората.

Липсата й обаче допълнително подхрани слуховете, че между нея и принца има сериозни проблеми и бракът им е в криза. На традиционната служба се събраха всички останали членове на кралската фамилия, без най-малкият престолонаследник - принц Джордж.

Принц ЧарлзРодителите му - Уилям и Кейт, признаха, че нарочно са го оставили у дома, тъй като бил прекалено шумен и щял да наруши службата с палавия си нрав. Въпреки, че не присъствал на месата обаче, малкият принц бил заедно с родителите си на кралския обяд, издават източници от двореца.

Те обаче отказват да разкрият дали съпругата на принц Чарлз е присъствала на празничния обяд, на който са били и всички останали внуци и правнуци на кралица Елизабет II, научиха от hotarena.net.

Естествено, за децата се грижели цял куп бавачки, за да бъде гарантирано, че строгият протокол, задължителен за царския обяд, ще бъде спазен.