Памела Андерсън прикова погледите към себе си по време на почивката си в ХаваиПамела Андерсън изглежда все така блестящо и на 50 години

Памела Андерсън за пореден път доказа, че за сексапила няма възраст. Някогашната спасителка на плажа припомни на хилядите си фенове времето, когато се беше превърнала в мокрия сън на мъжете от целия свят благодарение на ролята си в култовия "Спасители на плажа".

[caption id="attachment_432765" align="alignright" width="239"]Памела Андерсън Памела Андерсън[/caption]

Сексбомбата беше изловена от папараци по време на разходка на плажа в Хаваи заедно със съпруга си Рик Соломон. Актрисата определено приковава вниманието със стегнатото си тяло, въпреки, че вече е на 50 години. Памела Андерсън се беше стъкнала в осъден червен бански, за радост на хилядите зяпачи. Върху него обаче звездата все пак си беше наметнала широка бяла рокля, която оставяше доста храна на въображението.

По мнение на феновете звездата не е мръднала от времето, когато се снимаше в "Спасители на плажа" и изглежда така, сякаш снимките на сериала току що са приключили. "Страхотна е", не крият възторга си онлайн потребителите.

Памела АндерсънПам и Рик видимо се наслаждаваха на романтичната си почивка в Хаити, напук на слуховете, че с брака им е свършено. Припомняме ви, че преди време се чу, че двамата са разделени и обмислят развод. Очевидно обаче те все пак са успели да изгладят различията си и са дали втори шанс на връзката си, видяха от hotarena.net.

Самата Памела Андерсън изглеждала повече от щастлива в компанията на съпруга си и дори с удоволствие позирала пред дебнещите я фотографи.