Ники Кънчев за пръв път показа дъщеричката си в публичния ефирНики Кънчев досега упорито пазеше детето си от любопитството на медии и фенове

Ники Кънчев за пръв път показа дъщеря си в публичното пространство. Водещият до момента упорито криеше от очите на медиите и феновете шестгодишната Мари-София, но за камерите на предаването на Сашо Диков направи изключение. Зрителите за пръв път видяха малката хубавица, която звездата пази като зеницата на очите си. Не само защото е първородното му дете, ами и заради трагедията, съпътствала раждането й. Както знаете, Мари-София се роди през ноември 2008 година заедно със сестрата си-близначка Криста.

[caption id="attachment_433401" align="alignright" width="300"]Ники Кънчев показа дъщеря си Ники Кънчев показа дъщеря си[/caption]

Нейното сърчице обаче не издържа и Криста издъхна, въпреки времето, прекарано в кувиоз. И усилията на лекарите да я спасят. Повлиян от собствената си лична трагедия, Ники Кънчев се зае с цял куп благотворителни дейности, чиято цел е закупуването на още кувиози за болниците в цялата страна.

Оцелялата близначка Мари-София пък се превърна в център на света за татко си, който й посвещава всяка свободна минута от времето си. Вече шестгодишната госпожица също е била в кувиоз след раждането си, което е довело до проблеми с очите й.

Затова и от ранна детска възраст момиченцето носи очила с голям диоптър. Ники Кънчев и майката на дъщеря му - Даниела, са неотлъчно до детето си. Напоследък водещият води все по-често малката сладурана и в радио Дарик, където работи. И където госпожицата вече се е превърнала в любимка на колегите му, научиха от Агенция ПИК.

Той обаче категорично отказва да показва дъщеря си по вестници и телевизии и да я превръща в медийна сензация. Затова и цели шест години я кри упорито от камерите и прожекторите.