Кадър, на който Фатик държи новородената си дъщеричка, взриви онлайн пространствотоСнимката на Фатик и малката Адрина е от преди близо 20 години

Непоказвана снимка на Филип Найденов, по-известен с прякора си Фатик, взриви онлайн пространството. На кадъра, който за пръв път вижда бял свят, един от ъндърграунд босовете в България държи дъщеря си, нашумялата напоследък Адриана Тюркмен. Която на снимката е все още мъничко бебе.

[caption id="attachment_425164" align="alignright" width="300"]Фатик с малката Адриана Фатик с малката Адриана[/caption]

Въпросната снимка беше излъчена за пръв в публичното пространство тази неделя, в предаването на Николета Лозанова "Папараци". На фотото Фатик е в компанията на съпругата си Адриана като в същото време храни с биберон едната си дъщеря - малката Адриана, която е кръстена на майка си.

Кадърът показа подземния бос в светлина, в която най-вероятно го познават единствено най-близките му хора - като нежен и грижовен баща, видяха от hotarena.net.

Фотото е направено преди около 20 години, доста преди Фатик да бъде застрелян през 2003 година. Припомняме ви, че на 19 август преди 11 години Филип Найденов беше показно разстрелян в лъскавия се Мерцедес в 11.30 на обяд. Докато е пътувал към хотел Хилтън, автомобилът на бизнесмена е засечен на червен светофар от голф със затъмнени стъкла.

От него изскачат двама маскирани и започват да стрелят от двете страни на Мерцедеса. В създалата се суматоха, някои свидетели разказват, че са видели само един стрелец. Шофьорът на колата оцелява като по чудо, но Фатик вече е мъртъв, когато го откарват в болницата.

Две години след разстрела шофьорът Румен Желязков е открит мъртъв, с куршум в слепоочието и пистолет в ръката. Официалната версия е самоубийство, но много хора и до днес се съмняват, че той също е убит, за да не издаде самоличността на убийците на бизнесмена.