Мондиал 2014 няма как да мине и без красивата си страна, а именно сексапилните фенки на играта

Мондиал 2014 вече започна, а запалянковците заседнаха пред телевизора с бира в ръка, за да се радват (или да страдат) с изпълненията на терена на любимците си. Има обаче един аспект от футбола, който няма как да донесе негативни емоции в зрителите. А именно - фенките на играта.

[caption id="attachment_413211" align="alignright" width="201"]Фенките на Аржентина взривиха Мондиал 2014 Фенките на Аржентина взривиха Мондиал 2014[/caption]

Безспорно момичетата, пътуващи заедно с националните отбори на страната си, са сред атракциите на всяко едно първенство, без значение световно или европейско. Мондиал 2014 не прави изключение. На него вече изпъкнаха почитателките на Аржентина. Както всеки път, всъщност, коментират запалянковците. По време на снощния мач на гаучосите, зрителите бяха силно разконцтрирани на кое да обръщат по-голямо внимание - на случващото се на терена или на гледката по трибуните.

А тя определено си заслужаваше. Сред морето от аржентински фенове, дошли, за да наблюдават любимците си на митичния стадион Маракана, се откроиха и доста фенки-аржентинки. Които определено ловяха окото на запалянковците покрай тях.

За тяхна радост любимците им взеха победа срещу отбора на Босна и Херцеговина. Може би вдъхновени от горещата подкрепа, кой знае. Вижте и вие в галерията кадрите с аржентинските фенки, които пътуват заедно с отбора на Мондиал 2014.

[gallery link="file" ids="413212,413213,413214"]