Мария Коледа беше задържана от властите в Украйна по обвинение, че е шпионирала за Русия

Мария Коледа е доста често срещано име в световните медии в последните дни. Коледа беше задържана от властите в Украйна по обвинение, че е руска шпионка. Според информацията от Украйна 22-годишната Мария Коледа е действала като координатор на две мрежи от агенти, действащи в Херсонската област.

[caption id="attachment_405754" align="alignright" width="212"]Мария Коледа Мария Коледа[/caption]

От медията ТСН успяха да намерят снимки на шпионката от ежедневния й живот. От кадрите ясно се вижда, че Мария Коледа си пада по провокативния начин на обличане. Едричката девойка без стеснение позира в ултра къса рокля, която очертава тялото й. В същото време шпионката се интересува от теми като ръкопашен бой, бой с ножове и скачане с парашут. Самата Мария Коледа описва себе си като бунтарка.

Младата руска активистка е завършила специално училище към руското Министерство на извънредните ситуации като е награждавана с четири медала от руската компартия заради активната си дейност. Освен това Мария Коледа е член на Президиума на Руския профсъюз на студентите и е участвала в 14 предизборни кампании.

Освен в провокативни тоалети, шпионката се фука и със снимки, на които е с маскировъчна униформа, както и с оръжия, видяха от БЛИЦ.

[gallery link="file" ids="405755,405756,405757,405758"]