Служителите на Нова ТВ също грубо нарушават законаОт Нова ТВ също паркират на места за инвалиди, въпреки че протестират срещу звездите, които го правят

И служителите на Нова ТВ паркират на места за инвалиди! Наша възмутена читателка ни изпрати кадър, който е направила по време на разходката си в столичен мол. На паркинга на който, точно на мястото, предназначено за хора с увреждания, се мъдрел автомобил на една от националните ни медии.

[caption id="attachment_440441" align="alignleft" width="300"]И от Нова ТВ спират неправилно И от Нова ТВ спират неправилно[/caption]

Очевидно колкото и да излъчват репортажи за неправилно паркирали звезди, някои от служителите на телевизията също не обичат да ходят много и предпочитат да използват местата, предназначени за инвалиди. Тъй като те са най-близо до входа на мола и съответно са най-удобни.

"Нова ТВ, може ли такова нещо", гневят се хората, свидетели на нахалството. И то от страна на журналисти, чиято задача уж е да съблюдават за нередности и неспазване на закона, за да могат да изобличават нарушителите.

Изглежда обаче някои от тях са си повярвали твърде много, че всички новини зависят от тях. И няма кой да ги издъни, че спират на местата за хора с увреждания, коментират свидетели на случката. Колата с обозначителните стикери на Nova Play престоя доста време на забраненото място в мола.

За съжаление те далеч не са единствените, които си позволяват подобни груби нарушения. Преди няколко седмици джипът на скандалната депутатка Ана Баракова беше паркиран на инвалидно място, а депутатският й пропуск беше разположен на видно място на таблото му, за да се избегнат глоби. Последните нарушителки са чалгаджийките Анелия и Андреа, а преди тях беше документирано и неправилното паркиране на Фики Стораро. "Първенци" в наглостта си пък са Валери и Николета, които редовно паркират непозволено.