Дарина Павлова кара втора младост с младия актьор Джулио Берути

Дарина Павлова си спретна грандиозно парти в Ибиза. Вдовицата на убития шеф на Мултигруп Илия Павлов отпраши за морската дестинация, за да се позабавлява с цял рояк приятели. Веселата вдовица, както я наричат иронично у нас, буквално била неуморна и цяла нощ вилнеела из нощните заведения.

[caption id="attachment_407904" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова с пи ар-а си Дарина Павлова с пиара си[/caption]

По данни на очевидци, компания й правят не само приятелите й, ами и младото й гадже - италианският актьор Джулио Берути. По всичко личи, че Дарина Павлова кара втора младост, тъй като въпреки 50-те си години, госпожа Мулти изглежда, а очевидно се и чувства повече от добре. Според близки до нея, това се дължи и на младока Джулио, с когото италианската преса постоянно ги събира и разделя.

Дарина ПавловаЗапознати обаче издават, че Дарина Павлова все още е заедно с гаджето си като дори му уредила малка роля в холивудски филм. Хора от компанията разкриват, че Джулио е заедно с Дарина Павлова в Ибиза и двамата си прекарват чудесно времето заедно. Вдовицата на Илия Павлов обаче предпочитала връзката им да не се афишира и затова избягвала общи снимки с гаджето си. За сметка на това пък вдовицата показа няколко кадъра, на които е заедно с приятели и с пиара си Сандро Рубини, видяха от ПИК.