Ани Салич е семейството й живеят в изолиран от простолюдието комплексАни Салич се шири в апартамент за 250 хиляди лева

Ани Салич се шири в истински лукс в дома си. Новинарката и семейството й обитават луксозен затворен комплекс в София, до който достъп имат единствено живеещите в него. За обикновените хора комплексът е напълно непристъпен заради високите си огради и денонощна охрана.

[caption id="attachment_437595" align="alignleft" width="300"]Ани Салич Ани Салич[/caption]

Всъщност именно това била целта на репортерката и семейството й - да се изолират напълно от околния свят и да нямат никакъв досег с "простолюдието". Тя и съпругът й паркират колите си в частния подземен паркинг и директно се прибират в огромния си апартамент. Който е сред най-луксозните в цяла София, издават запознати. Звездната фамилия купила жилището още преди години, при самото построяване на сградата.

Техни близки разкриват, че Ани и Бранко са броили над 250 бона, за да се сдобият с новия си дом. Който се намира в един от най-скъпите квартали на столицата - в края на булевард "България", точно срещу един от моловете в София. И това далеч не е единственото жилище, с което разполага двойката.

Те притежават още четири имота, чиято обща стойност, според запознати, надвишава един милион лева. Сред тях са лятна вила за почивка в Гърция и къща в Белград. Въпреки очевидната им финансова състоятелност обаче, Ани Салич и семейството й по никакъв начин не парадират с парите си, разказват техни съседи. Новинарката доста често може да бъде забелязана да пазарува хранителни продукти в хипермаркета, намиращ се в мола срещу дома им.

Бдителните фенове пък забелязаха, че водещата определено е загубила битката с килограмите и се е ошишкала доста сериозно, видяха от Агенция ПИК.

Ани Салич Ани Салич Ани Салич