Александра Банева - голямата щерка на Брендо, се изявява като модел в АнглияАлександра Банева се опитва да скрие произхода си

Александра Банева се превърна в истинска красавица! Голямата щерка на кокаиновия бос Евелин Банев-Брендо, е станала красива млада дама, която успя за нула време да покори Великобритания. Хубавицата следва журналистика в университета в Уестминстър на Острова, а в свободното си време заработва като моделка.

[caption id="attachment_436117" align="alignleft" width="300"]Александра Банева е истинска красавица Александра Банева е истинска красавица[/caption]

Модните експерти в Англия буквално са във възторг от естествените чар и визия на Алекс, които тя без стеснение демонстрира пред камерата. Младото момиче следва разследваща журналистика, а по ирония на съдбата татко й е в челните заглавия на журналистите не само у нас, но и по света. Изглежда че и самата Александра Банева се смущава от роднинската си връзка с Брендо, тъй като е направила всичко възможно да не бъде свързвана с името му по какъвто и да било начин.

Във Фейсбук момичето използва псевдоним, който изключва фамилията й, а сред снимките й няма нито една, на които да е с баща си. Въпреки, че е наследница на огромно богатство, благодарение на татко си, Алекс изобщо не се е възгордяла и не парадира с това, издават я нейни приятелки. Дори напротив, доста често момичето изтъквало, че това е бреме, а не късмет, както смятат повечето хора.

Красавицата си има и сериозен приятел, с когото е заедно от около четири години. И към който не крие чувствата си, видяха от hotarena.net. Двамата обожават да пътуват, а последно бяха на романтична екскурзия в Рим.

Освен да се снима във фотосесии, самата Алекс обожава да застава зад камерата и също да прави красиви снимки.

[gallery link="file" ids="436118,436119,436120,436121"]