Продължаващата сага, свързана с Кейт Мидълтън и принц Уилям, накара кралските фенове да се запитат какво точно се случва - и сега любителите на конспиративни теории смятат, че са намерили отговора с Роуз Ханбъри.

Интернет зложелатели твърдят, че кралското семейство се опитва да запази нещата в тайна, като твърдят, че Уилям и Кейт потенциално вървят към развод след предполагаема афера с Ханбъри.

42-годишната Мидълтън не се е появявала официално на публични места от Коледа насам, а дворецът Кенсингтън съобщи, че на 16 януари тя е претърпяла "планирана коремна операция". Беше посочено също, че тя няма да се върне към кралските си задължения преди Великден, докато продължава възстановяването си у дома.

Но се появиха съмнения дали тази история наистина е вярна. В неделя снимка, на която се вижда Кейт и трите ѝ деца, беше пусната в публичното пространство, след което фотографските агенции издадоха съобщение "kill", тъй като забелязаха, че снимката е била подправена. По-късно Кейт отговори с извинение, че е направила редакции като "любител фотограф".

Един потребител предполага: "Това не е Кейт Мидълтън в колата; Кейт никога не е избягвала камерите. Дори когато чакаше десет години Уили да ѝ предложи, това е Роуз Ханбъри, любовницата на Уилям."

Ханбъри и Мидълтън бяха приятели в продължение на години, преди да се появи слух, че са се скарали през 2019 г., както съобщи The Sun.

Източник: marca.com