През тази седмица в центъра на медийното внимание по целия свят са Кейт и Уилям.

И по точно любовната афера на принца с лейди Сара Роуз Хънбъри, бивш модел и съпруга на маркиз Чолмондели. Която е спрягана за любовница на принца на Уелс.

Светът коментира аферата на принц Уилям с бившата приятелка на Кейт (Вижте коя е любовницата на принца – Снимки)

Според клюкарските издания принцът е прекарал Свети Валентин не със съпругата си Кейт, а с маркизата. Но това не е първия път когато  се пише за връзката им. Още през 2019 се появиха слуховете за изневяра, а сега отново се появиха съмненията за тайната връзка. Медиите на запад не спирт да издават различни подробности за аферата на престолонаследника на британския трон.

Светът коментира аферата на принц Уилям с бившата приятелка на Кейт (Вижте коя е любовницата на принца – Снимки) - Снимка 2

Сара е родена през 1984 г и се омъжва за Дейвид Чолмондели от когото ражда 3 деца. Преди брака си тя се подвизава като модел и с Кейт Мидълтън имаха голямо приятелство. Което най-неочаквано разтуриха,  след като се заговори за изневярата на Уилям.

Светът коментира аферата на принц Уилям с бившата приятелка на Кейт (Вижте коя е любовницата на принца – Снимки) - Снимка 3

Кейт и Уилям никога до сега не са коментирали клюката, а експертът по кралски  въпроси Андрю Мортън заяви официално, че историята е измислица и херцозите са решили да игнорират тази спекулация.

Източник:vocentar.com