Актрисата заяви  в своите мемоари, че член на британското кралско семейство я е поканил да участва в оргия в Южна Калифорния.

44-годишнатаж Уилсън не назовава името на престолонаследникът, но твърди, че човекът е мъж и вероятно е "петнадесети или двадесети по линия на британския трон“.

Ребел твърди, че е получила поканата в последния момент. Кралската особа и казала, че са необходими повече момичета за бляскавия празник със средновековна тематика, организиран в дома на американски милиардер край Лос Анджелис.

"Каква идеална възможност да си намериш гадже, помислих си“, пише тя в книгата си.

На партито имало много екстази, който тя помислила за сладки бонбони. Те били необходими за оргията, тъй като подобна дейност обикновено започвала в определен момент на партитата на милиардера.

"В този момент коментарът за нуждата от повече момичета започна да има много повече смисъл“, пише тя. "Те не говореха за секс между жени и мъже, те говореха за оргия!“.

Как е завършил купонът не се посочва в мемоарите, а можем само да гадаем. Уилсън по това време е била девствена и казва, че е излязла от помещението, преди да се разиграе дивата сексуална сцена.

Източник: blitz.bg