Илхан Кючюк позорно избяга от въпросите на журналиста от “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков за това как законната му съпруга приема меко казано непристойните за един висш политик безразборни хомосексуални връзки, каквито той демонстрира както у нас с депутата Валентин Тончев, така и в Брюксел, където бил заснет да ощастливява орално и анално надарен марокански престъпник.

 

Именно заради щателно филмираната гей афера с чернокожия му шофьор, Кючюк попада в полезрението на турското разузнаване и бива вербуван за секретен сътрудник със задача да предава българските национални интереси, разкриха сензационни медийни разследвания.

По същото време той топли леглото и на настоящия депутат Валентин Тончев, който по онова време му е бил сътрудник в Европарламента. Явно издънката с мароканеца не му е наляла достатъчно акъл в главата, защото и у нас Кючюк продължил да си дава задника на младежи с лява резба.

 

Вървеше слух, че през лятото На 2022 г. Илхан е преспал с актьора от сериала „София ден и нощ“ Адриан Зурков, въпреки че последният бил официален тъпкач на бизнесмена Благо Солов. След това е възнаградил новата си тръпка за ласките с 5-дневна почивка на Миконос. Оттогава Благо Солов и Илхан не си говорят, а мебелният бос опита да си отмъсти, като преспи с депутата Валентин Тончев“, разнасят пикантната клюка активистите на ДПС.

 

Съвсем наскоро пък Солов цъфна в резиденцията на Ахмед Доган в Росенец за да му засвидетелства подкрепа и двамата лъснаха на снимка в дружеска прегръдка.

 

Нашият екип се сблъска с Кючюк на входа на bTV, където той се готвеше за участие в сутрешния блок. Въпреки, че най-голямата частна национална телевизия преди време излъчи разследване за това как Илхан за нула време е станал милионер без да има собствен бизнес, той отказа да отговори откъде идват несметните му богатства. Припомняме, че според медийни публикации евродепутатът и съпредседател на партията на европейските либерали АЛДЕ Илхан Кючюк е източил над 3 милиона лева от Европейския съюз по време на дългогодишното си пребиваване в Брюксел и Страсбург. Функционери от ДПС твърдят, че от 2014 г. насам, когато Илхан Кючюк спечели първия си мандат като евродепутат, той е успял да отклони милиони левове от Брюксел чрез заплати за сътрудници, наеми на офис помещения, представителни разходи, рекламни материали и бутафорни социологически проучвания.

 

Според грубите сметки за 10-годишния си престой в Европейския парламент Илхан е прибирал неправомерно ежемесечно между 12 000 и 20 000 евро, надписвайки фактури с умишлено двойно и тройно завишаване на разходите.

 

През последните няколко години Кючюк е усвоявал изцяло за себе си и представителните разходи в размер на 7 500 евро месечно, които се полагат за петимата евродепутати от ДПС, част от групата на европейските либерали.

 

Освен месечната заплата от 24 000 евро, която Илхан Кючюк прибира вече десета година като евродепутат, чевръстият хомосексуален миньон от Петко Славейково е разпределял допълнително още 30 000 евро – сума, която му се отпуска всеки месец за заплати на сътрудници, наем на офис помещения, провеждане на социологически проучвания и рекламни материали и брошури.

 

Сигнал за злоупотребите му вече е пристигнал на бюрото на Лаура Кьовеши и като нищо отцепникът скоро ще стане обвиняем, прогнозират магистрати.

 

Как Илхан Кючюк избяга на пожар от камерата и микрофона на “Свободно слово”, гледайте ексклузивно в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков.

Източник: crimesbg.com