Вместо да дава обяснения на столичния бул. “Г.М. Димитров” за ДДС-аферата със земеделски стоки, в която лъсна отцепника Джейхан Ибрямов с подарения от престъпниците джип Рейндж Ровър, метресата му Виолета Ивайлова се появи в бившия Партиен дом, засече я наш репортер.

 

Припомняме, че фракцията “Чакъров-Аталай” погази закона и влезе по тъмни доби на 1 септември (неделя), в сградата на ЦИК. Там мъжката секретарка на Доган Джейхан Ибрямов и мъжката секретарка на Илхан Кючук – Валентин Тончев, се промъкнаха през задния вход с помощта на секретаря Севинч Солакова, която е член и на нелегитимното ръководство на дерибеите.

 

Пикантна кулоарна клюка реди, че Ибрямов е прекарал нощта именно в нежната компания на тетевенската гювендия Виолета, заради която изостави жена си Биршен и деца й. Двамата час по час прескачали до депутатския му кабинет, уж да се освежат и похапнат през дългата нощ. Дали само са яли сандвичи на меките фотьойли или са осквернили законодателния храм по подобие на колегите си Хабибе Расим и Ахмед Ахмедов, ще трябва да кажат гардовете от НСО, станали свидетели на срамните сцени.

Масло в огъня на дерибейската интрига наля и пиара на отцепниците Хабил Хабилов, който бе забелязан да интимничи с Ивайлова на стълбите в парламента, докато официалният й тъпкач Ибрямов газеше закона в опит да регистрира нелегитимната фракция за предстоящите парламентарни избори.

 

Макар да е женен за доста имотна булка с лукс салон в Студентски град, Хабилов видимо си беше изгубил и малкото акъл пред чара на Виолета. Той я гледаше като в транс и всячески се опитваше да привлече вниманието й. Двамата бързо се шмугнаха под подлеза в Триъгълника на властта и отпрашиха в неизвестна посока.

 

Привилегиите, на които се радваше тетевенката с леко поведение предизвикаха справедливия гняв на колегите й от младежката структура, които по заповед на Джевдет Чакъров, Рамадан Аталай, Джейхан Ибрямов и Илхан Кючук бяха принудени да спят три нощи под открито небе за да пазят ред за регистрация в ЦИК.

 

“Ние дремахме в палатки и ни валя дъжда, а тя си търкаше дупето по депутатските дивани. Така е като знаеш на кого да си дадеш задните части и пред кого да си отвориш краката”, ядосваха се младежите, че за пореден път са били употребени от шефовете си дерибеи.

Източник: crimesbg.com