Не друг, а депутатът-отцепник Джейхан Ибрямов, носещ палавия прякор “Джиджи”, бил първоизточник на информацията за гьотференските изпълнения със знайни и незнайни мъже на своя колега Илхан Кючюк. В това ни увериха както хора от лагера на ренегатите, изгонени от ПГ на ДПС, така и от няколко партийни централи, чиито лидери носят турски имена и от две десетилетия се борят с “модела Доган”.

 

Не случайно информацията, която така щедро и охотно се изнася днес, е актуална към 2022-2023 г. Това важи както за секс аферата на Илхан с мароканския му шофьор, така и за интимната близост с Валентин Тончев, без да пропускаме резила със сюнета, където Кючюк сграбчил пениса на турски борец, и най-вече за това, че евролибералът откраднал любовника на мебелния бос Благо Солов. Със сигурност ще четем и за още куп п€дерастки изпълнения, прогнозират хора от кухнята.

По онова време мръсните чаршафи на псевдо депесарите още не бяха видели бял свят, ето защо Ибрямов всячески търсел начин компроматите срещу Кючюк да пробият по сайтове и социални мрежи. За целта направил дискретни срещи с лидерите на няколко от т.нар. “алтернативни депесета” за да търси контакт с приближени до тях журналисти, припомнят си посветени в калната война между двамата отцепника.

 

Въпреки, че в морално и сексуално отношение Ибрямов също не е “китка за мирисане”, т.к брутално заряза секретарката на Доган Биршен Ибрямова за да си чеше крастата с тетевенската гювендия Виолета, той имал сериозен интерес да дискредитира Кючюк пред цяла България. По онова време тръгна мълва, че мекият евродепутат е гласен от Сокола за бъдещ лидер на ДПС, а Джейхан имал яки мераци да оглави движението и търсел начин да неутрализира конкурента.

Ако вярваме на завистниците, бракът му с Биршен далеч не бил по любов. Провинциалният масажист мечтаел за висок партиен пост, но нямал нито образование, нито гръб. Единствените му ресурси били атлетичната снага и “пищова в гащите”, ето защо той измекярски прелъстил една от най-важните жени в живота на Доган за да си опече работата в ДПС. Тъкмо се виждал как седи на председателския стол и звездата на Илхан Кючюк изгряла. За това търговищкият бек решил да действа светкавично.

 

Ако вярваме на клюките, ширещи се из парламента, м.г. Ибрямов се бил срещал с няколко дописника в провинциални сайтчета и блогове от Делиормана, които му обещали да публикуват снимки и статии срещу заплащане. Екслидерът на младежкото ДПС придумал жена си да отделят 70 хиляди от пребогатия им семеен бюджет за да се разплати с местните журналисти, но верен на стила си им занесъл сума от порядъка на хиляда-две хиляди лева. Разликата я инвестирал за масрафи по държанката си Виолета Ивайлова, редят паметливите му душмани.  Естествено, селските медийни величия го изгонили със звучни псувни и побързали да го изпеят в централата.

 

Още по-скандална версия гласи, че Джейхан всъщност бил завидял на бурния интимен живот на Илхан и най-вече за обрязаните патки, които той поемал дълбоко с “доброто” на законната си съпруга. За такива екстри “Джиджи” не смеел да мечтае и в душата му се надигала буря от ненавист.

 

Каквато и да е истината, между двамата и днес тлее зле прикрита вражда, нищо че уж са от една и съща резба. Пардон - от една и съща страна на барикадата. Факт е, че по време на срещата между отцепниците и ИТН в сряда (31 юли т.г.), Ибрямов умишлено беше седнал до “официалния” интимен партньор на Кючюк - Валентин Тончев на масата за преговори в Партийния дом. Най-вероятно за да дразни стария си враг, гаврят го журналисти.

Източник: crimesbg.com