Мистериозното изчезване на Кейт Мидълтън буквално се превърна в главната новина в света през последните дни. В същото време дворецът не бърза да успокои поданиците си със съобщения за състоянието на любимката на всички. Освен това в аристократичните кръгове на Великобритания основната версия за причината за изчезването на Кейт далеч не е сериозно заболяване, а умора от брака й с Уилям. Според източници, близки до кралското семейство, принцът е подновил афера с дългогодишната си любовница, която е била в живота му още преди брака му с Кейт.

Затова принцесата иска развод.

За феновете на кралското семейство Уилям винаги е изглеждал пълна противоположност на баща си, крал Чарлз III. Родителят на принца, в името на своята любовница, реши да се разведе със законната си съпруга принцеса Даяна. Чарлз се отказа от всичко заради Камила Паркър Боулс. По време на развода той осъзна, че може дори да загуби трона си. Но човекът не можеше да бъде спрян. Чарлз знаеше, че може да бъде щастлив само до Камила и постигна целта си.

Уилям като тийнейджър става свидетел на този кошмар за кралското семейство. Той видя как майка му принцеса Даяна страда и се тревожи за нея. Принцът на Уелс винаги е изненадвал всички със своята мъдрост и сдържаност. Никой не можеше да си помисли, че Уилям ще реши да повтори съдбата на баща си. Въпреки това, мимолетният романс с маркизата на Чъмли отиде твърде далеч. Сега Кейт иска развод, а Роуз, това е името на възможната любовница на Уилям, се опитва да влезе в ролята на бъдещата кралица.

Трябва да се каже, че маркиза Чъмли наистина много прилича на Камила. Тя също е от аристократично семейство. Нейното семейство също има дълга история на връзки с кралското семейство. Чъмли имат три деца. Близнаците Александър и Оливър са родени през 2009 г. Най-малката дъщеря Ирис е родена през 2016 г. Мнозина смятат, че Уилям е бащата на момичето. Уелс и Чъмли дори искаха да съдят таблоидите, които писаха това, но промениха решението си. Сега обаче става ясно, че тези слухове не са възникнали напразно.

Източник:wday.ru