Понесе се мълвата за сериозна свада между Кейт Уилям и семейната им приятелка

Всички на Острова говорят за новата изгора на принц Уилям, която била голяма красавица.

Само няколко години след предполагаемите кръшкания на принц Уилям, медиите на Острова отново понесоха мълвата, че той е излязъл от правия път. При това той изневерява на съпругата си Кейт Мидълтън със същата персона, с която и преди. Това я превърна в главен антигерой в нашумялата история от близкото минало.

Според мълвата херцогът на Кеймбридж кръшкал с Роуз Ханбъри. Тя е съседка на бъдещия британски престолонаследник в селското му имение в Норфолк.

Именно тя е ябълката на раздора на любимото на почти всички британци семейство. Роуд е бивш модел и маркиза, а според медиите освен всичко друго е и много красива.

Новата вълна от клюки тръгна от публикация в един от клюкарските акаунти. Авторът на публикацията твърди, че извънбрачната връзка на един от членовете на кралската фамилия е публична тайна, отбелязва „Космополитън“.

Последният път, в който таблоидите на Острова бяха обсебени от изневерите на принц Уилям, бе през 2019 година.

Тогава дори се понесе мълвата за сериозна свада между Кейт Уилям и семейната им приятелка Роуз, маркиза на Чъмли.

Тогава обаче кралската фамилия категорично отказа да коментира клюката за „селската съперница“, както я наричала съпругата на принц Уилям – Кейт.

Скандалът бе разпален от американското издание „In Touch“, което твърдеше, че Кейт е потърсила обяснение от съпруга си, а той й се изсмял в лицето и категорично отрекъл аферата.

Източник: varna24.bg