Топ продуцентът на Нова телевизия – Маги Халваджиян изглежда се е притеснил сериозно за живота си, след като тръгна с охрана.

 

Прави впечатление, че арменецът ходи навсякъде с гардовете си. движат се с него дори по купони и културни събития, театри и концерти.

 

Напоследък арменецът е засичан много по-често в компанията на охранителите си, отколкото на жена си Кремена Халваджиян.

Гардът, когото е наел, е поне с глава и половина по-висок от него, а и видът му е като образец за хората с подобна професия – буквално е огромен.

 

Същевременно обаче няма вид на човек, от когото да се изплашиш – изглежда сговорчив и добродушен. Мълвата носи, че той е личен охранител на продуцента и няма ангажименти към никой друг от семейството. Жена му, синът му, снахата и внучетата не ползвали охрана.

Наскоро арменецът и гарда му бяха забелязани заедно на културно събитие в една от популярните зали в София.

 

Халваджиян пристигна без жена си Кремена, само с охранителя си, който не изглеждаше заинтригуван от това, което става на сцената. Явно бил там по работа, но за съжаление не могъл да съчетае полезното с приятното.

 

Така и не става ясно обаче от какво се страхува продуцентът, предвид, че до момента не се е оплаквал, че е получавал заплахи.

От друга страна пък е обяснимо, ако има опасения, че може да бъде нападнат, ограбен или отвлечен за откуп. В недалечното минало в България имаше достатъчно случаи на отвличания, за да стреснат хората с възможности и да ги накарат да си потърсят охрана.

 

Като популярен човек е логично Халваджиян да се опасява, че може да стане жертва на нападение, особено ако ходи по улиците късно вечер. Гардът, освен да охранява шефа си, изпълнява и функциите на негов шофьор. В чужбина обаче арменецът ходел без охрана. Там бил спокоен, че не го познават и едва ли някой ще го притеснява. Освен това залагал на проверени места, където е слабо вероятно да го нападнат и ограбят. За сметка на това обаче най-често е с жена си и голяма част от родата.

Източник: Уикенд

 

В опасност ли е животът на Маги Халваджиян?