След 20-годишни мъки, Катето Евро най-после се похвали с добра новина.

Дългогодишните й усилия все пак са се увенчали с успех и тя е повече от щастлива и разбира се не пропусна да се похвали в социалните мрежи за случващото се.

Тя не намира думи, с които да опише щастието си от това, че най-после ще бере собствена реколта смокини. 
В типичния си стил тя попита своите последователи7 „Кой каза, че в Кокаляне не могат да се отгледат смокини? Кой? След 20 години мъки – успях!“. 

Актрисата е наистина на седмото небе от щастие заради успеха си. Не може да й се отрече, че има повод за радост, а и освен това е проявила стоическо търпение. Намират се и такива, които подчертават, че не биха чакали толкова дълго време и ако бяха на нейно място, щяха да са отсекли отдавна дървото, но не и Катето Евро.

Тя с удоволствие разкри плодовете на труда и търпението си, а като доказателство за невероятния си успех подкрепи думите си и със снимка на вързалата смокиня.
Разбира се събра стотици лайкове за раз време. Някои от последователите й в социалната мрежа Инстаграм отбелязаха, че при хубави хора всичко се получава.

За никого не е тайна, че на звездата от Оркестър без име й се носи славата на добра градинарка. В двора на къщата си, намираща се в софийското село Кокаляне, е засадила не само домати, а и редица други зеленчуци, които отглежда с невероятен кеф. 
Източник: blitz.bg
 

След 20-годишни мъки Катето Евро най-сетне…