Шоуменът Слави Трифонов изпуснал любовника на Мартина за секунди

Панаирите около раздялата на Слави Трифонов и Мартина Огнянова ще стават тепърва от пикантни, по-пикантни. До нови разкрития за изневярата на палавата балерина се добра „Уикенд”, като изданието предварително се извинява на Дългия, ако научава нещо ново около аферата на бившата му половинка. Може да се мисли за най-големия тарикат, но Слави Трифонов в крайна сметка се оказа един обикновен наивник. В същото време, докато 48-годишният ерген проявяваше невиждана щедрост към своята танцьорка, той е бил ловко използван, лъган и манипулиран – коментира изданието. А още по-болезненото за него е, че е научил последен за измяната, която месеци наред е била топклюка на цял един столичен квартал с мащабите на провинциален град.

[caption id="attachment_431940" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов закъснял само няколко секунди, за да хване Мартина в крачка Слави Трифонов закъснял само няколко секунди, за да хване Мартина в крачка[/caption]

В разгара на летните месеци жителите на „Манастирски ливади” станали свидетели на уникална сцена, каквато до онзи момент са виждали единствено в холивудските мелодрами. В една от въпросните новопростроени сгради със свое жилище разполага обгрижваната като принцеса в онзи момент Мартина. Изданието коректно отбелязва, че апартаментът не е подарък от Слави Трифонов, а лична собственост на танцьорката. Именно със семейни средства палавата балерина се сдобила с луксозния си дом и въпреки многобройните увещания от страна на Дългия да го даде под наем и да се изнесе в неговия палат в „Драгалевци”, всеки път отклонявала темата. И е имала основателна причина за това – подмята изданието. Апартамента балерината най-редовно използвала за интимни срещи със своя таен любовник – боксьора Николай Колев. Събитията, за които изданието разказва, се разиграли в ранната утрина, когато кварталът бил вече буден и обитателите му тръгвали за работа. Вниманието на софиянци ненадейно приковал младеж, който изскочил от терасата на апартамента на Мартина. Видът на момъка притеснил очевидците – без обувки и само по бели слипове той заспринтирал в първата удобна пряка. Цялата работа се изяснила миг по-късно, когато по улицата се задал джипът на Слави Трифонов. Само за някакви секунди Дългия се разминал с „баджанака” си, който се изпарил между кооперациите, бягайки от сигурен бой - пише изданието.