В последния момент пуснаха още билети за концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд

Слави Трифонов продължава да се изживява като герой от песните си за „лошите момчета” и „гадните копелета” – пише „България днес”. Кара си джипа и говори по телефона и сякаш за да го видят всички, бе свалил и прозореца на колата си – отбелязва изданието. И още нещо ново покрай Дългия – придвижва се без охрана. Няма ги горилите, с които се обграждаше преди година – отбелязва изданието. Побъркал се е покрай големия концерт, който е довечера в „Арена Армеец”. Вчера Слави Трифонов пусна в ход поредната машинация. На касите се появиха още билети за съботното шоу, при това на ниски цени. А от няколко месеца насам се тръби, че пропуски няма и всичко е разпродадено – коментира изданието.

[caption id="attachment_444191" align="alignleft" width="300"]Слави Трифонов мутрее с джипа си Слави Трифонов мутрее с джипа си[/caption]

„Прави го с цел да си вдигне рейтинга и повече хора да разберат за концерта му. Точно както Рут Колева тръгна да напада Саня Армутлиева преди големия си концерт, а след това изведнъж се кротна и забрави, че води битка. Напук на новите евтини билети в сайтовете все още се продават пропуски на черно, при това на главозамайващи цени. „Давам 8 билета за концерта на Слави Трифонов. Цена – 5000 лева. Пет от билетите са на един ред, другите три са самостоятелни из залата” – гласи текстът на една от офертите. Простите сметки сочат, че един билет излиза грубо 400 лева. От обявите става ясно, че има билети за по 500-600 лева. Естествено, коментарите под тези обяви за билети за концерта на Слави Трифонов са доста „пожелателни”. „Пожелавам ти хубаво да си изкараш с тези три места, дето ги имаш, търтей!” – гласи един от тях. „Дано се задавиш с тези билети, черноборсаджия скапан” – е написал друг потребител. От публикацията става ясно още, че Слави Трифонов е спрял цигарите от 2 седмици, за да бъде във форма гласа му за концерта. За спектакъла той е поканил старите си беквокалистки и шоуто наистина се очертава да е пълно.