Сашо Кадиев казал „викайте ми годеника“, с което е съобщил пред колегите си, че преминава от „ергенлък“ към обвързан човек. Водещият на предаването „Преди обед“ е предложил брак и се е сгодил манекенката Ивелина Чоева.

39-годишният телевизионер има връзка с нея повече от 3 години и е предприел сериозната стъпка на Коледа. Тогава е поставил пръстен на ръката на любимата си и двамата са си казали „да“. Той разкрива пред близки обаче, че не бърза със сватбата и вероятно тя ще бъде догодина или по-догодина. Тоест тя може да е и през 2024-та година, ако до невестата до тогава не е размислила и върнала пръстена на Кадиев.

Злите езици говорят, че той винаги ще бъде „женен“ само за една жена и това е неговата майка – Катерина Евро, като дори тя на шега е написала в социалните мрежи „Саше, може ли при жива майка да се жениш!“. Манекенката от своя страна й е отговорила с „отменям те, Кате“.

Любопитното е, че един от първите коментари, честитили на двойката е бившата половинка на Кадиев – Таня Тончева, която е написала „Честито“, а също е качила и иконка сърце към коментара си. Двамата с Кадиев имат дете заедно.

Водещият е бил заедно с нея няколко години, а връзката им е била толкова силна, че Катерина Евро е била сигурна, че 2-мата ще сключат брак.

Въпреки, че не е привърженик на брака, Кадиев е спазил традицията да поиска ръката на булката от родителите й, като в случая е направил това от майка й, тъй като баща й починал отдавна.

Пред близки той споделил, че носил в себе си пръстена няколко дни и решил, че моментът е дошъл на Бъдни вечер. Тогава били двамата били в дома на майката на избраницата му.

Той се обърнал към нея с „Майко, даваш ли ми ръката на това прекрасно момиче?“, а на любимата си заявил „любов моя, ще се омъжиш ли за мен“, като допълнил, че я обича много и иска да са заедно завинаги.

Сред приятели той споделил, че в бъдещата му жена видял всички качества – красива, отговорна, умна, добра и грижовна.

Тъщата на майтап споделила, че мислила, че е била непослушна през годината, но явно е грешала щом Дядо Коледа я е дарил със зет.

В хайлайф средите се заговори още през ранна есен за годеж между известната двойка. Тогава бе забелязан пръстен на манекенката, който мнозина смятаха, че е годежен. Вече стана ясно, че е бил просто бижу, а истинският годежен пръстен е на ръката й от Коледа.

Все още не е решено кога ще е сватбата, като Кадиев е споменал, че това зависи единствено от него. Вероятно е свързано с натоварения му график в телевизията и ще е необходимо да намери „прозорец“ в него. Освен воденото предаване по БТВ той има и редица други участия и ангажименти, поради което пътува често.

Близки споделят, че му се налага да работи здраво, за да издържа 2 жени и едно дете – все едно има 2 семейства, за които да се грижи финансово. Също и сватбата се очаква да не е евтино събитие.

Източник: Уикенд

Сашо Кадиев се сгоди, но не бързат да вдигат сватба