При все, че в последно време актьорът и тв водещ Сашо Кадиев твърди наляво и надясно, че е лудо влюбен в Ивелина Чоева, изглежда няма никакви намерения да сбъдне най-голямата й мечта като я отведе до олтара.

Както е известно той не се нае на такава крачка и с майката на дъщеря си Таня Тончева, при все, че с нея живяха на семейни начала почти десетилетие.
По всичко личи, че и към днешна дата не е променил това си решение или може би по-скоро става въпрос за някакъв страх от поемане на отговорност.

Според голяма част от последователите на Ивелина Чоева, красавицата си мечтае да се види в бяла рокля. Мнозина се запитаха кога ще се случи това, а някои пък се зачудиха дали изобщо ще се случи. Повод за тези главоблъсканици у феновете й стана снимка, на която Ивелина държи букет в ръцете си. 

Хора от близкото обкръжение на Сашо Кадиев разкриват, че той е от тези, които предпочитат да останат заклети ергени пред това да надянат халка на пръста си и най-вече брачния хомот. Дори майка му Катето Евро е спряла вече да се надява, че някога ще успее да види сина си женен.
Източник: show.blitz.bg

Сашо Кадиев съсипа Ивелина Чоева (ФОТО)