Сашо Кадиев изрева много сериозно от това, което го е сполетяло.

Оказва се, че и известният актьор и тв водещ е станал жертва на онлайн измама. Този път обаче измамниците са проявили нещо повече от изобретателност и разгневили актьора до краен предел.

Наследникът на Катето Евро изплака в социалните мрежи, че неизвестен за момента е направил фалшив профил в социалната мрежа като е използвал неговото име. На всичкото отгоре въпросният измамник лъже наред, че някои хора, са спечелили награди. И тук вече влиза в действие добре познатата схема – измамникът ги е накарал да се регистрират на определено място, за да получат подаръка си.

На практика Сашо Кадиев се превръща в поредната известна личност от родния небосклон, чието име се използва без каквото и да било позволение, при това за измама или реклама на продукти с доста съмнително качество. 
Актьорът и тв водещ алармира, че въпросният профил е фалшив. Той е твърдо решен, че няма да остави нещата така и възнамерява да пресече измамата. Дали ще успее само времето ще покаже.

Обществото обаче не вярва, че ще може да го направи, предвид бюрокрацията в институциите. Докато нещата се задействат ще се окаже, че въпросният измамник е закрил профила и от него няма и следа. И така до следващия път и следващият измамен.
Източник: show.blitz.bg
 

Сашо Кадиев изрева от…

Сашо Кадиев изрева от… - Снимка 2