Психотронно оръжие, което промива съзнанието ни, се използва от тайни общества

Психотронно оръжие, което контролира съзнанието ни и ни внушава различни неща от десетилетия, се оказа най-опасната тайна на тайните общества. "Световното правителство в сянка", което се смята, че контролира планетата, използва един прост и много ефективен метод, вече десетилетия, за да държи хората в подчинение. И успява. Отговорът на загадката е пред очите на всички, но едва наскоро е публикуван материал в "Le monde diplomatique", който изважда наяве цялата зловеща история. Фредрика Хаберман, автор на статията, разкрива истинските оръжия, с които тайните общества си служат, за да контролират съвременното общество. И за да го превърнат в неосъзнато и немислещо "стадо", което се контролира безкрайно лесно.

1. Разделяй и владей

Практиката "Разделяй и владей" е позната от векове. Към днешна дата тайните общества създават две класи — свръхбогати и бедни. Разделението се постига по прост начин — стимулиране на консуматорското общество, ограничаване на способността на съвременната общност да мисли самостоятелно, изграждане на фалшиви идеали, които да се преследват. С други думи — изграждат се фалшиви идоли, чиито начин на живот се превръща в самоцел на младото поколение, което е готово да загърби всякакви морални и семейни ценности, за да се доближи до идолите си. В същото време постигането на идеалния образ се прави невъзможно, но преследването на целта, осигурява възможности за контрол.

2. Да си беден е заразно

"Да си дебел е заразно!", "Да си беден е генетично заложено", "Само красивите и стройните побеждават". Повече от 20 години в публичното пространство се лансира един изкривен образ за красота, успех и благополучие. Идеята, че притежаването на безкрайно количество материални блага те прави значим, превзема съзнанието на цяло едно поколение хора. В резултат на това, днес в представите на младежите се е въплътил образът, че дебелите са бедни и глупави, а за да постигнеш успехи трябва да си строен, пише още Хаберман. По думите й, тайните общества използват това внушение непрекъснато — още от ранна детска възраст с рисуваните герои в анимациите, през тийн сериалите, до Холивудските продукции. Холивуд налага модела за анорексичните модели и едва след зачестилите случаи на самоубийства и бунтът на обществото, тази тенденция започна да отшумява. Междувременно се налага друго внушение — че притежаването на скъпи материални блага / коли, къщи, яхти, ваканции в луксозни хотели/ е белег на лукс и успех. [caption id="attachment_558531" align="aligncenter" width="300"]Тайни общества използват психотронно оръжие за масов контрол над съзнанието сн. Wikipedia Тайни общества използват психотронно оръжие за масов контрол над съзнанието сн. Wikipedia[/caption]

3. Спящата държава

Хаберман коментира, че самите правителства в много случаи са виновни за допускането на това разделение. "Качеството на храните на пазара, липсата на контрол от страна на държавата върху здравето и благосъстоянието на гражданите, води до този резултат. Освен това тук вече говорим за открито разделяне", добавя тя. И илюстрира думите си с цитат за случка с министър от правителството на Шрьодер в Германия. "Ренате Кунст, министър на земеделието в правителството на Шрьодер, заяви в популярно телевизионно шоу, че лично е поръчала изследването, което доказва, че необразованите хора се хранят най-некачествено. По думите й с нарастването на нетните приходи на глава от населението, и при мъжете и при жените намалява индекса на телесната маса. И веднага след това Кунст подчертава колко ужасни са хранителните навици на "необразованите слоеве". Според теоретиците на конспирацията, всички тези компоненти са част от план, включващ психотронно оръжие за контрол на съзнанието, разбиване на ценностната система и разделяне на обществото на касти — свръх бога и бедни. Средната класа буквално е отстранена, а диференциацията на заплащането и влошаването на качеството на живот също оказват влияние. Хаберман допълва, че в момента се използва науката, за да се внуши на обществото идеята за социално разделение. Но най-вече посредством биологията. "Внушават ви, че у вас е генетично заложено да сте бедни, неуспели и необразовани. А това прави хората много по-лесни за контрол и манипулация", гласи още публикацията на немската авторка. Теоретиците на конспирацията са убедени, че това всъщност е психотронното оръжие за контрол на съзнанието, използвано от тайните общества. И внушенията, които се отправят чрез средствата за масова комуникация, са един от начините за ефективен контрол над обществото.