Търговците на цигари без бандерол си намериха ново местенце за далаверите си

В София се появи нова борса за цигари без бандерол. След като полицията успя да прогони нелегалните търговци на незаконните цигари от центъра на столицата, те успяха да си намерят ново местенце за далаверите си.

[caption id="attachment_265291" align="alignleft" width="300"]Нова борса за цигари без бандерол Нова борса за цигари без бандерол[/caption]

Новото място, откъдето човек може да си купи цигари без бандерол вече се намира в квартал "Дружба". Търгашите се помещават в близост до хранителния супермаркет "Фантастико". Именно на него са кръстили и борсата си - "Фантата". Мургавите търговци наричат така новото си "работно" място, за да не бъдат заподозрени за какво точно разговарят.

Те предлагат цигари без бандерол на клиентите си за скромната сума от по 2-3 лева кутията. Което е в пъти по-евтино от цените на законните цигари по магазините, предават от "Труд". Както знаете, борбата с контрабандните цигари е сред основните задачи на органите на реда. Преди около месец на границата митничари са успели да предотвратят незаконния внос на над 2500 кутии цигари без бандерол на различни марки.