Милен Цветков потвърди за инцидента

Тв водещият от Нова телевизия Милен Цветков претърпя инцидент.

Милен Цветков катастрофира, след като наруши закона. Очевидци на пътнотранспортното произшествие разказват, че до инцидента се стигнало, след като водещият на предаването „Часът на Милен Цветков” по Нова тв шофирал, докато разговарял по мобилния телефон, без да използва хендсфри, отбелязва "Лайфстайл".

Дамата, чийто автомобил пострадал, изобщо не се впечатлила от известността на Милен Цветков. Хората разказват, че потърпевшата била видимо притеснена и ядосана от случката.

[caption id="attachment_412214" align="alignright" width="300"] Милен Цветков потвърди за инцидента Милен Цветков потвърди за инцидента[/caption]

Известният тв водещ Милен Цветков и потърпевшата веднага се заели по надлежния ред и извикали съответните органи, които констатирали произшествието. За радост, пътнотранспортното произшествие, предизвикано от Милен Цветков се е разминало без пострадали и жертви, а само с леки материални щети, пише pik.bg.

Милен Цветков потвърди лично за инцидента пред информационна агенция Блиц, но нанесе известни корекции в предварителната информация по случая. Той бе категоричен, че не е разговарял по мобилния си телефон без хендсфри в момента, в който е станал сблъсъкът. От думите му става ясно, че автомобилът пред него, който е бил шофиран от жена, е спрял рязко на светофара при зала „Универсиада” в София. Милен Цветков твърди, че разполага с разговорна уредба в автомобила си още от 2008 година. Той уточни, че когато някой му позвъни по телефона, докато е зад волана, просто натиска едно копче от таблото и провежда разговора.

Милен Цветков разказва, че преди време возил негови приятели в автомобила си, когато му позвънил телефона. Учудени от оборудването му, те споделили, че се чувстват като в научнофантастичен филм. Водещият заяви, че е провел разговор по мобилния си телефон, но едва след като е слязъл от автомобила си, за да позвъни на 112 и да съобщи за инцидента. Той разказва, че по принцип на въпросния светофар, на който се е случил сблъсъка има по 1-2 автомобила, а сега имало поне 20 коли. В заключение Милен Цветков посочва, че и него го ударили преди около седмица по същия начин, пише Блиц.