Милен Цветков отново е ерген

Тв водещият Милен Цветков отново е ерген. Половинката му Ивета, от която има син Боян, го заряза. Двамата са разделиха с гръм и трясък. Инициатор на поредния скандал между тях е неговата половинка.

На брюнетката й омръзнало постоянно да си затваря очите за изневерите на тв водещият. Откакто се върна в Нова тв, той всяка вечер закъснява да се прибере у дома и постоянно намира глупави оправдания за закъсненията си.

Милен Цветков е заобиколен само от млади и красиви жени. Из коридорите на Нова тв се носят легенди за изневерите му. Слуховете стигнали и до Ивена и тя побесняла.

Преди няколко седмици тя си събрала багажа и напуснала жилището на журналиста заедно със сина им Боян. Свидетели на раздялата им станали съседите им във входа. Малко преди да видят Ивета да напуска дома му с куфар в ръка, те чули скандала им.

Тв водещият крещял като обезумял и наричал половинката си с обидни думи.

Запознати разказват, че често мотивите за скандалите им били финансови. Чашата на търпението на Ивета преляла, когато тв водещият отказал да узаконят връзката си, въпреки че на бял свят се появи техният син.

[caption id="attachment_451766" align="alignright" width="300"]Милен Цветков Милен Цветков отново е сам[/caption]

Тъй като скандалите между тях започнали да се случват все по-често, притеснена за психическото здраве на сина си, Ивета решила, че е по-добре двамата с баща му да се разделят.

Те вече са се договорили относно попечителството над малкия. Ивета настоява тя и баща му да си поделят по равно грижите за него.

Милен Цветков има и по-голяма дъщеря Калина. С нея се вижда много рядко, единствено по празниците. Ивета не желае детето й да расте без бащина ласка и вече е успяла да се договори с тв водещия да прекарва повече време със сина им, пише Хот арена.