Една по една държавните благинки свършват

Оказва се, че държавните благинки за Кирил Петков, който доскоро се изживяваше като премиер на страната, свършват една по една.

Първо бе отзован кортежът на НСО от мощни джипове, които Кирил Петков ползва в продължение на осемте месеца, докато беше на власт. Сега става ясно, че е бил отрязан и от екстрата на МВР, от която се възползваше цялото му семейство.

Става въпрос за полицейския патрул, който дежуреше денонощно около апартамента на харвардеца на ул. „Цар Шишман“ в столицата.

Хората недоволстваха, че вместо полицейските патрули да борят все по-нарастващата престъпност, по две патрулки на МВР охраняваха периметъра около жилището на Кирил Петков.

Хората, които живеят в квартала разкриват, че полицейските коли дежурели пред дома му дори и в дните, в които Кирил Петков и Лена Бориславова били в командировка зад граница.

Е, към днешна дата патрулите вече са там, където е мястото им, а то със сигурност не е частният имот на Петков.

Откакто вече не върти схеми в МС, периметърът около жилището му е чист от полицейски патрули.

Тези дни пък Кирил Петков бил изловен с Ауди А6, с което пристигнал в новата им тайна щаб квартира, в която живее Асен Василев. Към днешна дата харвардецът има на разположение само един шофьор и един бодигард.

Източник: pik.bg