Жени Калканджиева изгони Ирена Милянкова от „Визаж”

 

Ирена Милянкова излезе на трудовата борса, след като преди няколко дни е била изгонена от „Визаж”. Според други манекенки тя е била освободена заради несправяне със задълженията си. Изявяващата се като актриса брюнетка сама съобщи, че се разделя с агенцията на Жени Калканджиева. Във „Визаж” тя бе назначена през март на длъжността „международен букер”, след като преди това доста месеци изкара като продавачка в магазин за дамски чанти в мола.

 

Калканджиева натовари Ирена Милянкова със задачата да движи контактите с чуждестранните партньори, като основната й работа била да договаря тлъсти суми за участията на визажките зад граница. Не е известно дали е ставало дума само за модни участия или и за други, касаещи прословутия списък с тарифи на известни манекенки, за който се носят скандални легенди години наред.

[caption id="attachment_451737" align="alignleft" width="300"]Ирена Милянкова е прясно влюбена Ирена Милянкова е прясно влюбена[/caption]

С тези задължения обаче Ирена Милянкова не се справила така, както Калканджиева очаквала от нея. Макар че от 13-годишна е сред топ моделите на Жени и двете са стари познайници, шефката я назначила на 3-месечен изпитателен срок.

Говори се, че половинката на арестувания за сводничество Росен Чолов-Чолата, тотално се провалила като моден букер. Особено несериозно към работата си започнала да се отнася, откакто подхванала любов с актуалното си гадже, за когото се знае, че е брокер на недвижими имоти.

 

Акълът на Ирена Милянкова, която е майка на 4 деца, бил насочен изцяло към Никола и тя станала вяла и апатична към задълженията си. Това било достатъчно за Жени Калканджиева, която не продължила изпитателния договор на букерката.