Лична драма в живота на Мариана Векилска

Тв водещата Мариана Векилска проговори за най-голямата драма в живота си. Журналситката отгледала сама дъщеря си. Преди 25 години Мариана Векилска се запознала с национала от футболния ни отбор Георги Донков.

Любовта между тях пламнала от първия миг. Двамата имали връзка цели 5 години преди да вземат решение да се венчаят. Бракът им продължил 6 месеца, след което се развели. Момента, в който се разделили, Мариана Векилска била бременна в третия месец.

[caption id="attachment_413895" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Драма в живота на Мариана Векилска[/caption]

Тв водещата разкри, че причината за раздялата им са родителите на съпруга й. Когато дъщерята на Мариана Векилска и Георги Донков се родила, той не счел за нужно да я посети в родилното. Младият татко видял дъщеря си Габриела, едва когато станала на 2 годинки.

Тогава той започнал да плаща издръжка на дъщеря си. В момента Мариана Векилска събира пари, за да изучи дъщеря си. Габи вече е на 19 години. Точно преди година баща й, който в момента е треньор в Германия, спрял да й плаща издръжка.

Габи мечтае за образование в чужбина и затова разчита единствено на своята майка, която спестява от заплата си, за да я изучи. От скоро Мариана Векилска се изявява като тв водеща на съботно-неделния блок по бТВ.

Мариана Векилска призна, че никак не й е било лесно да преживее раздялата с бащата на дъщеря си, но въпреки това с времето осъзнала, че бракът й с него е била грешка, пише Хот арена.