Тя дори си нагласила аларма, която да й напомни

Този път изглежда Деси Стоянова не можа да потуши гнева си.

Зрителите за пръв път стават свидетели на това как тя прецежда през зъби, че екранният й партньор Сашо Кадиев няма да се появи на работа.

Деси Стоянова обяви с половин уста, че в днешното издание на „Преди обед“ ще е сама. Тя обаче не обясни каква е причината за липсата на Кадиев.

Деси Стоянова обяви през зъби, че…

Този факт породи множество въпросителни у зрителите, които са свързани най-вече със съдбата на сина на Катето Евро като водещ. Те се запитаха дали медията не го е изритала.

При все, че Деси бе сама, тя обеща на зрителите още на старта на предаването, че ще протече на висока скорост. Тя дори сподели, че е имала включена аларма, която да й напомни, че на този ден ще застане сама пред зрителите.

Оказва се, че в крайна сметка в отсъствието на Сашо Кадиев няма нищо скандално. Той просто е решил, че е време да си отдъхне от служебните ангажименти. След като си взел отпуск, отпрашил към Израел, придружаван от изгората си Ивелина Чоева. Прави впечатление, че заедно с тях е и Алекс Петканова.

Според първоначалните планове с тях е трябвало да лети и Петканов. След развода обаче взели решение да отиде само един от двамата.

Източник: show.blitz.bg