Дарина Павлова спретна луд скандал в ефир

Дарина Павлова нажежи страстите в ефир. Мадам Мулти и устата Илиана Беновска се хванаха за косите. В началото на тази седмица две се сдърпаха заради изпълнението на леля Мария и Иво Сиромахов.

Още от самото начало оставането на леля Мария във формата е под въпрос и стана причината за конфликти между журито. Но този път напрежението достигна връхната си точка. Противоречия между съдиите във формата има и заради финалистите.

Журито се раздели на лагери - Дарина и Иво подкрепят участниците от Варна, а Илиана и Ники - тези от столицата.

Положението до сега беше търпимо, но след коментара на журналистката за изпълнението на леля Мария, Дарина Павлова не се сдържа.

Беновска определи изявата на Мария като пошла. Тя заяви, че всеки има право свободно да изразява мислите си, но това изпълнение не може да се нарече свободно изразяване на мислите и трябва да се срамува от него. Иво Сиромахов побърза да я контрира и заяви, че тя просто завижда и затова говори така.

[caption id="attachment_445041" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова скочи срещу Беновска[/caption]

След дългите проповеди на Илиана Беновска, Дарина Павлова я подкани най-после да даде своята оценка. Журналистката веднага я контрира, заявявайки че има право да изкаже свободно мнението си без да робува на общо приетите правила. Тя дори заяви, че Дарина робува на щампите.

Мадам Мулти отговори на Беновска, че след като иска да изразява свободно идеите си, трябва да си намери друг формат на изява. Отговорът на журналистката не закъсня и тя заяви, че вече си е намерила такъв формат и това е политиката.

Дарина Павлова също не й остана длъжна и заяви, че след като Беновска има друго поле за изява, значи мястото й не е в "България търси талант", а другаде, пише БЛИЦ.