Хайди Клум, кралицата на Хелоуин, очевидно празнува страшния сезон по-рано. Докато присъстваше на афтърпартито на наградите „Еми“ на компанията „Уолт Дисни“ в неделя вечер, супермоделът излезе с разкроена рокля, която изглеждаше като създадена от самия Фреди Крюгер.

Черната рокля без презрамки беше със сребристи пайети и няколко асиметрични разреза по тялото - включително един в областта на бюста, който създаваше изрязано под гърдите деколте - както и един разрез под бедрото. Клум се допълни с черни сандали на ток, висящи диамантени обеци с форма на кинжал и огромен коктейлен пръстен от оникс на едната ръка. Русата ѝ коса беше пусната на текстурирани вълни със средна част, а останалата част от блясъка ѝ включваше класическа комбинация от голи устни и опушен грим.

На събитието Клум се забавляваше и танцуваше заедно с колежката си от „Америка търси талант“ София Вергара, която беше номинирана за изключителна главна актриса в ограничен или антологичен сериал или филм за ролята си в криминалната драма на Netflix „Гризелда“. В крайна сметка обаче тя загуби наградата от „Истински детектив“: Нощна страна“ Джоди Фостър.

По-рано този уикенд Клум носеше още една рокля с деколте. Но вместо да изложи на показ задните си части, както направи на афтърпартито на наградите „Еми“, моделът показа големи странични гърди в минирокля с леопардови мъниста и две огромни странични разрези. Клум съчета роклята с животински щампи с черни обувки на токчета, блестящ черен съединител и едри златни бижута.

Източник: instyle.com