"Златке, откачи ли? Не мислиш ли за бебето в корема си?!", питат последователи плеймейтката Златка Райкова, която май е прихванала от "болестта" на пластмасовата Джулиана Гани.

Русата Златка, която е с огромен корем и съвсем скоро трябва да роди втори син - този път на Карен Хачатрян, изуми и разгневи много дами с откровенията си. А именно, че не спира да ходи на фитнес и да тренира в залата, тъй като хубавата фигура била жизненоважна за нея.

"Не е ли по-важно да родиш здраво бебето си? Много глупости се говорят напоследък от разни патки като Гани, с два пръста чело, дето си мислят, че и камъни могат да товарят, докато са бременни. Тези, които сме раждали, отлично знаем колко е важна почивката, лежането дори, особено като си в края на бременността", коментират потребителки.

Райкова обаче иска да е красива, че току-виж Карен се загледал встрани. Знаем, че Златка е доста ревнива - тя показа това на няколко пъти в Къщата на брадърите, когато беше с Благой Георгиев. Само че не си дава сметка, че реши ли един мъж да ти изневери, ще го направи, а ти ако щеш се скъсай да го дебнеш.

С раждането на втория си син, Златка ще трябва да се грижи за двете момченца постоянно, защото знаем, че Джизъса тотално изфиряса от ежедневието на малкия Благойчо.