По-малкият син на Лепа Брена и Боба Живойнович дълго време се бори с наднорменото тегло.

В допълнение към много строги диети, Виктор Живойнович не можеше да отслабне дълго време и в един момент тежеше цели 163 килограма.

Майка му Лепа Брена каза веднъж, че със съпруга си Боба често са правили вечери, когато децата са били малки и че Виктор тогава е бил 163 килограма и заради всичко това й е било много болно.

Заради наднорменото тегло на сина си Лепа Брена страда много (Вижте как Виктор се стопи – Снимки)

„Винаги, когато го погледна, гърлото ми се свива, беше само на двадесет години. Страхувах се, че ще получи диабет”- призна  Брена.

Заради наднорменото тегло на сина си Лепа Брена страда много (Вижте как Виктор се стопи – Снимки) - Снимка 2

По-малкият син на Лепа Брена и Боба Живойнович трябваше да се обърне към експерти заради теглото си и изглежда това е най-доброто решение за него, защото сега изглежда страхотно.

А именно, той започна да тренира и промени диетата си, което скоро доведе до видими резултати, но както сръбският Kurir писа навремето, поради мастните натрупвания по корема, които трудно се топят, той трябваше да се подложи на липосукция.

Заради наднорменото тегло на сина си Лепа Брена страда много (Вижте как Виктор се стопи – Снимки) - Снимка 3

Припомняме, че Виктор веднъж публикува снимка в Instagram по време на процеса на отслабване, подчертавайки резултатите, които е постигнал.

"Не съм определил още колко килограма трябва да сваля, но най-много 10. По-важно ми е да се тонизирам и да приведа мускулите си в добра форма. Получавам комплименти, след като свалих 50 кг, но виждам, че мога да изглеждам още  по-добре", откровен бе  Виктор.

Източник: ubavinaizdravje.mk