Официално заедно. Юксел Кадриев и Венцислава Велчева бяха спипани от папараци на улицата преди време, от което се разбра, че новинарят има връзка с далеч по-млада от него красавица. Той обаче не потвърди това, нито го направи тя. До днес.

Преди часове Кадриев най-после се осмели, очевидно разбрал, че няма смисъл да крие повече, а и тези тайни отношения вероятно са подразнили и изгората му. Затова той лично пусна тяхна обща снимка от Витоша, придружена със следния текст: "Намира този, който търси, а получава този, който вярва, че ще му се случи хубавото"...

Е, разбира се, под поста му се появиха коментари, че мацката е доста млада и че прилича леко на негова дъщеря, на което обаче Юки отвърна с усмивка. Знаем, че от доста време насам той отказа алкохола и започна да води пълноценен и полезен начин на живот.

Това си личи и по развитите мускули, които доби във фитнеса и които също са част от това, което е привлякло Венцислава. Велкова, както се разбра още преди време, е достатъчно богата, вероятно от заможна фамилия и очевидно не е с Кадриев заради пари.

А приятелите и колегите му го подкачат за пръстен и сватба. Защо не?!...

Източник: Crimesbg.com