Валери Божинов - младши вече си има гадже и това се знае от месеци. Синът на Алисия и футболиста е влюбен в наборката си Ивет Кочова, която се занимава и със спорт, и с манекенство. Двете хлапета са заедно от около година, но не крият страстите си в мрежите.

А ето, че сега са заедно и на първата си обща почивка. При това не къде да е, а на приказните Малдиви. Да, Валерко заведе Ивет на Малдивите, където двамата живот си живеят, защото... за всичко плаща мама. Кой като тях, нали?!

Взрив: Влюбеният Валерко заведе гаджето си на Малдивите! (Ивет ще се скърши - СНИМКИ на бъдещата снаха на Алисия)

Алисия е поела целия масраф и разбира се, е заминала заедно с тях. Певицата не се отделя от сина си и бъдещата си снаха, с която се разбирала чудесно. Тримата са отседнали в типичните за острова луксозни къщички, разположени точно на брега.

Взрив: Влюбеният Валерко заведе гаджето си на Малдивите! (Ивет ще се скърши - СНИМКИ на бъдещата снаха на Алисия) - Снимка 2

Валерко и Ивет се снимаха заедно гушнати, но наред с поздравленията и радостните възгласи, получиха и някои не толкова завидни коментари. Като например тези, че Ивет трябва да започне поне малко да се храни, за да не прилича на подвижен скелет.

"Ако това чудо не е фотошоп, а е реалната й фигура, момичето е за лечение. Та тя едва се държи на краката си от кльощавост", коментират потребители в мрежата. И са прави, тъй като Кочова наистина е твърде слаба.

Източник: Crimesbg.com