Мнозина се запитаха дали е вярна горещата мълва за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева, която напоследък набира все по-голяма скорост.

Както е известно, Чоева и Кадиев са двойка вече повече от година. Изглежда, че взаимоотношенията им се задълбочават.

За никого не е тайна, че двамата дори свиха собствено гнездо напук на волята на Катето Евро, която очевидно обича нещата да са под неин контрол. За никого не е тайна, че Сашо Кадиев, бившата му Таня Тончева и дъщеря им, живееха под покрива на актрисата. При все, че синът й и бившата й снаха вече са разделени, тя все още е в близки отношения с нея.

Неотдавна стана ясно, че актьорът и водещ на предаването „Тази сутрин“ категорично отказва да мине под венчило. В същото време Ивелина Чоева много иска да се види като булка и постоянно го убеждава да направят и тази крачка. Истината обаче е, че дори и да не се види като булка, не означава, че няма да стане майка и май влюбените гълъбчета вече са свършили тази работа.

Преди броени дни Чоева публикува снимка, на която са със Сашо Кадиев, а тя държи голям бял букет, който прикрива корема й. Именно това накара мнозина от последователите й да предположат, че този дребен детайл всъщност никак не е случаен и моделът прикрива коремчето си.
Източник: show.blitz.bg

Вярна ли е горещата мълва за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева? Наистина ли двойката…