Даниела Пирянкова - Данна или владее до съвършенство фотошопа, или плаща яко на хора, които го владеят. Няма как иначе да обясним това рязко разминаване между визията й в нета и тази на живо. Даже "на живо" не е точно казано, защото и тези снимки от клуба са леко "пипнати", но не и до степен на неразпознаваемост.

В мрежата вейка, на живо мазна баница: Вижте реалната Даниела Пирянкова - Данна! (СНИМКИ от снощи)

В профилите си в мрежите чалгарката, протеже на Галин, се показва слаба като вейка - с огромен луфт между тънките крачета и ръчички, които ще се счупят. Е, вече сме сигурни, че такава опасност няма, при все, че виждаме мощните й баджаци, едър ханш и дори доста мазно коремче - заснети на снощното й участие.

В мрежата вейка, на живо мазна баница: Вижте реалната Даниела Пирянкова - Данна! (СНИМКИ от снощи) - Снимка 2

Принципно Пирянкова си е предразположена към повечко килца и това бе видно още откакто бе в шоуто на Слави Трифонов. Знаем, че тя тръгна именно оттам като партньорка на Господин Андреев, доста след откритието на детето-чудо Крисия.

В мрежата вейка, на живо мазна баница: Вижте реалната Даниела Пирянкова - Данна! (СНИМКИ от снощи) - Снимка 3

Докато сладката Крисия винаги е била мъничка и слабичка, Даниела беше едро и трътлесто момиченце, което после са подлагали на неистов глад, само и само да се впише в критериите на чалгата.

"То и тя се вписва като кака си Андреа сигурно. На живо си ходи дебеличка, а в интернет се пуска такава, каквато иска да бъде, но уви", коментират потребители в нета.