Заредиха се сватби като по поръчка, една след друга. Вчера се венчаха Златка Райкова и Карен Хачатрян, а в момента в хотел "Маринела" скандално известният Руди Гела се врича във вярност на Мирела Желязкова.

В момента: Скандалният Руди Гела се жени за бременната си служителка Мирела! (МНОГО СНИМКИ от сватбата)

Както знаем, Мирела беше негова подчинена - служителка в спортното министерство, където се заформи и любовната им история. Близки до младоженците разкриха, че Желязкова е бременна с детето на Радостин Василев и може би това ги е накарало да "пришпорят" със сватбата.

В момента: Скандалният Руди Гела се жени за бременната си служителка Мирела! (МНОГО СНИМКИ от сватбата) - Снимка 2

От бившата си жена Нина Петкова, за която беше женен 15 години, Руди Гела има син. Името на Василев нашумя най-вече покрай скандалните разкрития за ПП, които той изнесе преди време и според мнозина сам си "подписа смъртната присъда" в политиката.

В момента: Скандалният Руди Гела се жени за бременната си служителка Мирела! (МНОГО СНИМКИ от сватбата) - Снимка 3

На венчавката в момента са близо 97 души, сред които бивши депутати от ИТН и светски лица. Припомняме, че Руди Гела имаше скандална слава на сваляч като един от огромните скандали, който избухна, бе с журналистката Соня Колтуклиева.

В момента: Скандалният Руди Гела се жени за бременната си служителка Мирела! (МНОГО СНИМКИ от сватбата) - Снимка 4

Макар да е доста по-възрастна от Василев, тя твърдеше, че той й пише любовни и откровено съблазнителни съобщения по телефона. Нещо, което той пък отричаше до последно.

Е, сега вече ще надене брачния хомот и да се надяваме, че той ще го спре да лудува.

Източник: Пик