Ужасяващ екшън се разиграл в Игри на волята.

 

Случката се разиграла по време на снимките на риалитито. Някои от участниците влезли в сблъсък с представителите на реда и се наложило да бъдат арестувани.

 

Оказва се, че сред арестуваните са трима от култовите участници в риалитито. Причина за задържането им станала вандалщината.

Именно тримата задържани били виновни за нападението на Алекса в последната битка с топчетата, в която отборът на Непобедимите изгуби битката за Резиденцията.

 

Полицаите били съвсем реални и далеч не става въпрос за сценарий или пък за някоя битка от играта.

Тримата арестувани умишлено пречели на снимките на вчерашната битка и накрая се наложило да бъдат изведени от терена с помощта на органите на реда.

 

По време на вчерашната битка, Вайс, Милен, Джералдин и Любомир от втория сезон на риалитито се наместили на покрива на една от недовършените сгради в близост до арената за битки. Постоянно хвърляли пиратки от там като по този начин не само пречели на участниците, а застрашавали и сигурността им.

 

Запознати посочват, че това е и причината, поради която Алекса не успя да заведе племето си в Резиденцията.

За да отстранят старите муцуни, се наложило от продукцията да извикат органите на реда. В крайна сметка натрапниците се разминали само с предупреждения, но все пак били откарани до районното, където дали писмени показания.

Източник: show.blitz.bg

Ужасяващ екшън в „Игри на волята“. Полицаи арестуваха…