Някогашната вокалистка на Слави Трифонов - Цветелина Грахич изчезна от общественото пространство и медиите за доста време. Босненката се покри, защото започна да си вади парите с участия на групата на гаджето си, която свири основно по сватби и "селски вечеринки". Разбира се, в това няма нищо лошо, лошото е в друго - вида на Цвети.

Ужас: Тази мумия ли е Цветелина Грахич?! (певицата показва сериозни отклонения - СНИМКИ)

Грахич пусна свои снимки в мрежата, което прави рядко, и успя да шокира всички. Да факто хората се питат това тя ли е, какво е претърпяла и защо, аджеба, се е докарала на мумия?!

Както сами виждате, от Цветелина, която всички помним, не е останало абсолютно нищо. Тя е едва на 31 години, но вече всичко по лицето й е променено - устните, овала, скулите, брадичката, носа, всичко... Интервенции, които дори не искаме да си представим как ще изглеждат и в какво ще се превърнат след десетина години (защото кожата е орган, който не може да се разтяга до безкрай).

На практика Грахич успя да убие Грахич и да постави на нейно място съвършено друг човек, което, според запознати, е признак на реални психични проблеми.

"Промяната във визията, когато е така драстична, не е желание за красота, а показва огромен проблем със самия себе си, с живота си, с общуването ако щеш. Ако продължава така, Цвети скоро няма да има с какво да си "помогне външно" и ще загази яко", коментират експерти.