"Няма ли кой да го прибере това нещо, да го лекува ли, да го наказва ли?! Не е добре това момиче, или каквото се води там!" - това пишат масово потребители в нета след поредната лудост на Емили Йорданова.

Ужас, няма ли кой да го прибере това чудо: Емили с тротинетката хукна пеша по магистралата! (вижте я с очите си)

Емили с тротинетката, както си я знаем, днес направи нещо още по-откачено. Тя слезе от тротинетката, за да се качи на... маратонките си и да хукне пеша по оживената магистрала Хемус. Като дори се засне и се пусна публично, за да се похвали колко е смела и колко добре се чувства.

"Юху, ето ме! Сега не карам нищо, вървя си пеша или по-точно тичам си по магистралата. Наоколо коли бол, но мен ми е кеф! Ей така, да си фучат покрай мен, а аз да си ходя. Като се засиля и няма спирка, вече съм на десетия километър от Хемус, много ми е яко", хили се като умопомрачена Емили и припка ли, припка.

За успокоение на хората тя добави, че се движи в дясната аварийна лента - все едно това е огромна заслуга, за която трябва да й се даде медал...

Както знаем, подобни изцепки са напълно недопустими и в разрез с всички правила за движение. Да не говорим, че ексцесиите й биха могли да доведат до трагичен инцидент, при който или някой да я сгази, или в опита да си я предпази, да предизвика друга катастрофа с невинни и нищо неподозиращи жертви. Ама кой да мисли?! Де ти акъл?!