Айча Варлъер, която познаваме като Пънар от „Перла“, прави шеметна кариера в САЩ на стари години. Актрисата, която стана на 46 през лятото, играе в хитов рок мюзикъл на „Бродуей“, а се снима и в холивудски филми.

„Американската ми мечта най-сетне се съдба“ – радва се тя.

 Варлъер е живяла доста време отвъд Океана. За САЩ тя заминава още на 16. Там завършила гимназия, е впоследствие била приета в Харвардския университет. Но, уви, дошъл фаталният 11 септември 2001 г. След това заради атентатите щатите затегнали контрола върху мюсюлманите и отказали да дадат на туркинята разрешително за работа. Пред момичето се очертали два пътя – или да се омъжи за янки, което ще й осигури оставането в Щатите, или да се върне обратно в родината си. Избрала второто...

 Турската „перла“ Пънар проби на Бродуей

Макар да наближава 50-те Айча Варлъер все още е красавица и има много обожатели. Тя никога не е минавала под венчило, но не е мъжемразка и не изключва възможността да се задоми, ако попадне на точния човек.

Малко преди отпътуването си за САЩ през 2021 г. дори призна в тв интервю, че ще се радва да си намери съпруг, за да направи доволни и родителите си. Те я натискали да има мъж, къща с деца и сплотено семейство.

Източник: „Уикенд“